USI INDUSTRIALE ARMONICE

Sunt deosebit de potrivite pentru hale cu o inaltime joasa a buiandrugului. In plus aceste usi armonice industriale sunt potrivite acolo unde structura halelor nu permite o sarcina suplimentara a acoperisului.

Usi armonice industriale – sunt deosebit de potrivite pentru hale cu o inaltime joasa a buiandrugului. In plus aceste usi armonice industriale sunt potrivite acolo unde structura halelor nu permite o sarcina suplimentara a acoperisului.

Alegerea solutiei pentru usi armonice industriale se decide in functie de utilitatea cladirii si cerintele constructorului. Usi armonice industriale cu pereti dublii umpluti cu spuma rigida poliuretanica, respectiv vata minerala sunt ideale pentru utilizarea în ateliere si hale încalzite în care izolatia fonica joaca un rol important.

Aceste usi armonice industriale pot fi dotate cu posibilitati individuale de vitrare si umpluturi. Usi pietonale inglobate cu si fara prag, panouri de trecere în partea inferioara sunt optiuni suplimentare posibile ale acestor tipuri de usi armonice industriale .