USI DE GARAJ SECTIONALE

D&G Loyal Grup ofera usi de garaj intr-o gama variata de modele completind astfel caracterul individual si elegant al locuintei dumneavoastra. Fie ca va construiti o casa noua sau renovati o casa, aceste usi de garaj se vor potrivi perfect adaugand valoare si siguranta caminului dumneavoastra alaturi de o utilizare indelungata si silentioasa.

Prin alegerea acestor usi de garaj castigul de spatiu este maxim.
Usile de garaj se monteaza in spatele golului si se deschid fie prin culisare de-a lungul tavanului (usi de garaj sectionale), fie prin roluire (usi de garaj rulou) lasind libera intreaga intrare in garaj, cu un consum minim de spatiu.
Toate componentele ce intra in alcatuirea acestor usi de garaj sunt de cea mai buna calitate si corespund normelor europene in domeniu.

Aceste usi de garaj sectionale sunt construite din panouri sandwich de 40mm din otel galvanizat cu izolatie din poliuretan cu grosime totala de 40 mm cu protectie impotriva prinderii degetelor si raspund normelor de securitate ale C.E..

Aceste usi de garaj sectionale sunt construite astfel incat imbinarea panourilor sandwich sa se realizeze perfect;

Aceste usi de garaj sectionale sunt prevazute cu garnituri de etansare pe toate laturile ce asigura o izolatie perfecta impiedicand patrunderea apei sau prafului;

Tratamentul aplicat panourilor acestor usi de garaj sectionale le ofera o rezistenta crescuta impotriva coroziunii;

Componentele ce alcatuiesc aceste usi de garaj sectionale sunt de calitate superioara asigurand o functionare de lunga durata, sigura si silentioasa. Toate elementele acestor usi de garaj sectionale (sine, balamale, arcuri etc) sunt din otel galvanizat.

Aceste usi de garaj sectionale sunt dotate standard cu sistem de protectie contra ruperii arcului ce impiedica prabusirea usii in cazul ruperii accidentale a arcului.

Aceste usi de garaj sectionale pot fi actionate manual cu mare usurinta datorita balansarii perfecte cu ajutorul arcurilor de torsiune sau pot fi actionate automat prin intermediul telecomenzii, creandu-se astfel un confort maxim.