USI DE GARAJ RULOU

D&G Loyal Grup ofera usi de garaj intr-o gama variata de modele completind astfel caracterul individual si elegant al locuintei dumneavoastra. Fie ca va construiti o casa noua sau renovati o casa, aceste usi de garaj se vor potrivi perfect adaugand valoare si siguranta caminului dumneavoastra alaturi de o utilizare indelungata si silentioasa.

Prin alegerea acestor usi de garaj castigul de spatiu este maxim.
Usile de garaj se monteaza in spatele golului si se deschid fie prin culisare de-a lungul tavanului (usi de garaj sectionale), fie prin roluire (usi de garaj rulou) lasind libera intreaga intrare in garaj, cu un consum minim de spatiu.
Toate componentele ce intra in alcatuirea acestor usi de garaj sunt de cea mai buna calitate si corespund normelor europene in domeniu.
Izolatia termica si fonica a acestor usi de garaj rulou se realizeaza cu ajutorul lamelelor din aluminiu cu spuma poliuretanica (55mm sau 77mm) cu cheder de etansare pe lamela finala si a sinelor de ghidare din aluminiu extrudat prevazute cu perii.
Culorile standard ale acestor usi rulou de garaj sunt alb, maro, imitatie lemn iar la cerere orice culoare.
Deschiderea si inchiderea acestor usi de garaj rulou se face prin rularea covorului de lamele din aluminiu pe axul central. Posibilitatile multiple de aplicabilitate permit utilizarea acestor usi de garaj rulou nu doar pentru inchiderea garajelor ci si a spatiilor comerciale sau industriale.
Modul de actionare al acestor usi rulou de garaj este electric cu buton sau telecomanda cu posibilitatea actionarii manuale cu manivela in caz de urgenta.